De winkel van Cor en Bep
De winkel van Cor en Bep J. Steentjes

nog 27 dagen....

23 december 2019 om 11:13 Uitderegio Deel je nieuws

23 december 2019, Steeds meer antiekwinkels sluiten in Nederland hun deuren. Donkerbruine meubelstukken zijn uit, behalve als ze bijzonder zijn. Dat geldt voor meer dingen die babyboomers in de jaren ’70 van de vorige eeuw volop hebben verzameld. Dat is hier niet de reden. De winkel van Cor en Bep Beuse aan de Leusderweg 14 sluit zoals eerder aangekondigd op zaterdag 18 januari 2020 aan het einde van de dag.  Op 19 januari, de dag erna,  is het precies een jaar geleden dat ras-Amersfoorter Cor Beuse is overleden aan de gevolgen van een Leukemie variant.

De opheffingsuitverkoop is in volle gang. Soms gaat het vlot en dan is het ineens weer even rustig. Er is volop moois en speciaals te bewonderen en vooral te koop bij Bep Beuse in de leegverkoop. Verdrietig en noodzakelijk. Mooie oudere grotere en kleinere intems kunnen prima worden gecombineerd met een moderne vormgeving in jouw huis. Een mooie lessenaar voor jouw favoriete boek of een bijzonder fraaie muziekstandaard. Prenten, kandelaars voor op tafel tijdens de feestdagen (of het hele jaar door), bijzondere kleinere voorwerpen, stoelen, een tafeltje, uniek servieswerk, bedenk het maar. Stuk voor stuk unieke voorwerpen om jouw woonomgeving naar jouw smaak iets extra’s te geven.

Zaterdag 18 januari 2020 wordt de laatste dag van de antiekwinkel die jarenlang een vertrouwd beeld was op de hoek van de Leusderweg en de Kroontjesmolen.  

De winkel aan de Leusderweg 14 is open op gangbare openingstijden. Helemaal zeker weten dat je naar binnen kunt? Bel van tevoren Bep Beuse, 06 29037190.

Hele fijne Kerstdagen gewenst en een ontzettend fijne jaarwisseling!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie