Winterbosloop in Park Randenbroek
Winterbosloop in Park Randenbroek Paul Tulp

38e CJVV Winterbosloop Jubileumeditie

21 december 2019 om 13:45 Voetbal Deel je nieuws

De 38e CJVV Winterbosloop staat er weer aan te komen. Voor velen een traditie die niet meer weg te denken is aan het begin van het jaar. En dit jaar wordt extra bijzonder omdat de club zijn 100-jarig bestaan viert. Dat betekent veel meer dan alleen lopen: er is koek en zopie, poffertjes, gezelligheid, muziek, mooie prijzen, erwtensoep en natuurlijk het rad van fortuin.  

Op zaterdag 4 januari wordt er gelopen.  Het parcours gaat vanaf het Sportpark aan de Rubensstraat naar het Park Randenbroek. Er kan gekozen worden voor 2100, 4100 en 6100 meter. De inschrijving start vanaf 11:00 uur.

De CJVV Winterbosloop staat open voor leden en niet leden. Dus buurtgenoten, ouders, vrienden, iedereen s is welkom bij deze sportieve opening van het jaar. Maar ook supporters zijn van harte welkom om de dappere lopers aan te moedigen. Zoals gebruikelijk zal de A-selectie van CJVV ook meelopen, om te tonen dat de winterstop geen invloed heeft gehad op de conditie. 

Speciaal voor alle lopers staat assistent verslaggever Martijn van Holland in het bos om live verslag te doen van het verloop. Op het veld staat zoals gebruikelijk Gert van Assen met de microfoon om op zijn bekende humoristische wijze verslag te doen.  Na de finish ontvangen de deelnemers een vaantje, een consumptiebon voor een drankje en een bon voor een heerlijke kop erwtensoep. Voor het team met de meeste deelnemers aan de 2 of 4 km heeft HEY! Pannenkoek een teamuitje beschikbaar gesteld!

Na afloop is er tijd voor de traditionele après-run gezelligheid in het Jan Hietkamp paviljoen van CJVV met muziek van zanger Mike Klein en DJ Spekkie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie