Verruim je blik in 2020!

20 december 2019 om 14:53 Kunst Deel je nieuws

Van fotografie tot flamenco, van kleinkunst tot kleuterdans. Vanaf januari 2020 start Scholen in de Kunst weer met een breed aanbod aan (korte) cursussen! Of je nu een peuter bent of al jaren met pensioen, het is nooit te vroeg of te laat om aan iets (nieuws) te beginnen. Naast nieuwe cursussen, is het ook mogelijk in te stromen bij een deel van de jaarcursussen. Het nieuwe aanbod is te vinden op de website!

2020: het jaar om tijd te nemen voor jezelf, eindelijk te gaan dansen met je kleinzoon of je kinderen hun creatieve kanten te laten ontdekken. Voor alle artistieke voornemens kun je terecht bij Scholen in de Kunst. Vanaf januari starten er allerlei cursussen om het jaar energiek of juist ontspannen te beginnen. Cursussen om je te verdiepen in een onderwerp of techniek of gewoon gezellig met anderen aan de slag te gaan. De cursussen vinden plaats op één van de vijf locaties in Amersfoort, Leusden en Soest, dus er is altijd iets in de buurt. Er zijn cursussen op het gebied van muziek, dans, theater, beeldende kunst, musical en schrijven. Zo is er muziek en dans voor peuters, toneel voor jongeren, dans speciaal voor jongens, kun je nog deelnemen aan verschillende popbands en een cursus camera acteren volgen. Speciaal voor volwassen zijn er cursussen als Zin in Zingen!, columns schrijven, improvisatietheater en Tropical Workout. Nieuwsgierig en klaar om je blik te verruimen in 2020? Bekijk het aanbod op www.scholenindekunst.nl.

Moeite met kiezen?
Moeite met het kiezen van een cursus? Kom dan langs in het Eemhuis (vierde verdieping) of bel naar 033 467 34 73. Medewerkers van Scholen in de Kunst geven graag advies.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie