Impressie winterwonderfeest
Impressie winterwonderfeest Vosheuvelschool

Winter wonder feest Vosheuvel school, Kerst 2019

18 december 2019 om 15:42 Evenementen Deel je nieuws

Na weken van voorbereiding was het op maandag 16 december zover: de Vosheuvelschool in Amersfoort was omgetoverd tot een Winter Wonder Feest. Meer dan 1000 ouders, leerlingen, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en leerkrachten kwamen genieten van een feest van Wonder en verbinding. Organisatoren waren Visma | Raet en de Ouderraad van het SO Klimboom.

Visma | Raet vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te ondernemen, geeft Els van der Zalm aan: “Wij vinden dat iedereen talent heeft en iedereen moet dat talent kunnen ontwikkelen. Voor de klanten werken wij aan smart oplossingen die bijdragen aan talentontwikkeling. Dat is waarom we onze medewerkers aanmoedigen om niet alleen commercieel succesvol te zijn, maar ook oog te hebben voor elkaar en de maatschappij.” 

Zo brandden er bij aankomst gezellige vuurkorven en lichtjes. Binnen en buiten stonden kraampjes met lekkere hapjes, glühwein, warme chocolademelk en snoep. Er werden zelfgemaakte kaarsen en andere werkjes van de leerlingen verkocht. Er was een lampjestocht die je langs kersttaferelen voerde. Hierbij toonden de leerlingen hun talenten met verve en lazen bijzondere vertellers het kerstverhaal voor.Verder was er voor de SO-leerlingen van de Klimboom een prachtige speelgoedwinkel. De ruim 135 kadootjes werden met veel plezier en gemak bijeengebracht door de medewerkers van Visma | Raet.

In de kas van de school konden de gasten meedoen met een bijzondere bingo. Een groot feest van zang, dans en verbinding, maar bovenal van heel erg veel plezier voor de deelnemers en toeschouwers. Lekker meezingen kon ook met het Eemmeerminnenkoor (in Dickens-kleding) uit Soest. Enthousiast was ook de schoolband, voor de gelegenheid aangevuld met twee Visma | Raet medewerkers.

Niet alleen de Ouderraad en Visma | Raet waren betrokken bij de voorbereiding, veel partijen hebben bijgedragen aan deze avond. Zo maakte GSTALT een prachtig creatief concept en leverden de uitnodigingen, stickers en de prachtige bewegwijzering voor het feest, door. Ravenhorst Leusden leverde kosteloos het hout. Versbakkerij Leusden sponsorde een deel van de 1000 broodjes en stokbroden. Horecagroothandel van de Bunt en restaurant Hello Again namen een deel van de horeca op zich.. De Voortse Verhuur leverde kosteloos een grote kerstboom, veel kerstfiguren, bier- en statafels en vuurkorven. Datzelfde geldt voor de bijzondere bingo van Big Creative. Tot slot bleef Stadsboerderij De Vosheuvel langer open.

Winterwonderfeest
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie