Deerskin
Deerskin De Lieve Vrouw

Filmprogramma De lieve Vrouw

18 december 2019 om 10:08 Film Deel je nieuws

PREMIÈRES & NIEUW

DEERSKIN | QUENTIN DUPIEUX

Deze originele zwarte komedie van rasabsurdist Quentin Dupieux gaat over Georges die volledig in de ban is van zijn nieuwe hertenleren jas.

> Ook te zien op Picl

APOCALYPSE NOW: FINAL CUT | FRANCIS FORD COPPOLA

Francis Ford Coppola’s epos uit 1979 over de waanzin van de Vietnamoorlog, met acteergiganten Martin Sheen, Marlon Brando, Robert Duvall en Dennis Hopper in de hoofdrollen.

VOORPREMIÈRE

ZO 29 DEC 17:00 UUR & DI 31 DEC 14:50 UUR

MARIANNE & LEONARD: WORDS OF LOVE | NICK BROOMFIELD

Deze melancholieke docu schetst de tragische liefdesgeschiedenis van Leonard Cohen en zijn muze Marianne Ihlen in de jaren ‘60. De relatie hield geen stand, maar het liefdesverhaal zou de rest van hun leven doorgaan.

VOORPREMIÈRE

WO 1 JAN 16:45 UUR

THE CAVE | FERAS FAYYAD

Een aangrijpende documentaire van Feras Fayyad (‘Last Men in Aleppo’) over moedige vrouwelijke dokters in een ondergronds ziekenhuis in Syrië. Hoe houdt het ziekenhuispersoneel zich staande in de moeilijke werkomstandigheden?

SPECIALS

THE ROYAL BALLET

DO 19 DEC 12:00 UUR (ENCORE)

COPPÉLIA
Een klassieker keert terug in het repertoire van The Royal Ballet met het charmante en geestige ballet van Ninette de Valois. ‘Coppélia’ is een verhaal over liefde, ondeugendheid en opwindbare poppen.

GAY

DO 19 DEC 19:00 UUR

CROCE E DELIZIA | SIMONE GODANO

Dramatische komedie over de middelbare Tony en Carlo die met elkaar willen trouwen. Daar zijn niet alle betrokkenen blij mee...

> Ook te zien op Picl

EXCLUSIEF    

ZO 22 DEC 14:00 UUR

HET PÄRT GEVOEL - HET UNIVERSUM VAN ARVO PÄRT | PAUL HEGEMAN

Speciaal voor de theatervoorstelling ‘Summa’ componeerde Arvo Pärt de muziek voor de acht cellisten die de dansers live begeleiden. Daarom vertonen we eenmalig de docu van Paul Hegeman over Pärt.

> LETOP! In de kerstvakantie zijn er gewijzigde openingstijden. Kijk voor meer informatie  over de gewijzigde tijden en het gehele filmprogramma op onze website: www.lievevrouw.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie