EMMEN - Journalist Sander Koenen en astronaut André Kuipers  . Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency
EMMEN - Journalist Sander Koenen en astronaut André Kuipers . Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency Diederik van der Laan

Space Academy live in Flint

21 december 2019 om 13:05 Podiumkunsten

FLINT Een waanzinnige reis naar de ruimte. Wie wil dat nou niet? In de kerstvakantie kunnen kinderen naar Flint komen om samen met Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen af te reizen naar een wereld waar 'boven' en 'onder' niet bestaan, waar er kan worden hardgelopen op de muur en gefietst zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels valt, maar zweeft in bollen.

Tijdens een wervelende show reizen ze samen met hun ouders naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live-experimenten komt de ruimte écht tot leven. En zijn er nog vragen aan André Kuipers? Aan het eind van de show zijn die aan hem te stellen.

Space Academy live (8-plus) is op maandag 23 december tweemaal in de middag en één keer in de avond te zien in Flint. Kaarten bestellen kan via www.flint.nl of telefonisch via de kassa op telefoonnummer 033-4229229.

Annemarie Degens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie