Dikke Dirck Amersfoort opent zijn deuren

16 december 2019 om 21:34 Recreatie Deel je nieuws

AMERSFOORT –  Na 9 maanden is het eindelijk zover: Dikke Dirck Amersfoort opent op donderdag 19 december zijn deuren aan de Groenmarkt!

Eigenaars Luc en Maesa Dielissen zijn trots het compleet gerenoveerde pand nu eindelijk te kunnen tonen aan gasten. Luc: “We hebben bewust niets gedeeld op social
media over de inrichting en aankleding van het pand. Dit moet echt tot het allerlaatste moment een verrassing blijven, juist omdat we zóveel gave features en verwijzingen hebben welke de inwoners van Amersfoort wel kunnen waarderen!”.

De nieuwe locatie aan de Groenmarkt is de “grote broer” van Dikke Dirck Harderwijk. Na het overweldigende succes op deze locatie, besloten Luc en Maesa uit te breiden naar
Amersfoort. Maesa: “Dikke Dirck is een uniek concept, en we wilden dit op deze locatie nog mooier en beter neerzetten. Het pand in Amersfoort leende zich uitstekend voor een Dirck 2.0, zogezegd. We zijn helemaal los gegaan met de inrichting, aankleding en special features. Wie Dirck in Harderwijk wel eens heeft bezocht, weet nu dus dat ze iets spectaculairs kunnen verwachten.”.

Op woensdag 18 december is er een openingsborrel voor genodigden. Vanaf donderdag 19 december, 11.00 is iedereen van harte welkom om Dirck te komen bekijken onder het genot van een lunch, diner of gezellige borrel!

Dikke Dirck Amersfoort | Groenmarkt 8, Amersfoort
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie