Afbeelding
OnderNamen

Theo Slotboom en Ed van den Bor winnaars Gouden Parel

12 december 2019 om 10:58 Zakelijk

AMERSFOORT Ten overstaan van ruim 150 ondernemers uit Amersfoort en omgeving zijn Theo Slotboom en Ed van den Bor van Bergpaviljoen Bistronomique en Bar woensdag 11 december onderscheiden met de Gouden Parel. Daarmee zijn zij de dertiende winnaar sinds de verkiezing in 2007 in het leven werd geroepen door zakenmagazine en ondernemersplatform OnderNamen Amersfoort. De bekendmaking van de Gouden Parel vond plaats bij Mariënhof in Amersfoort. Bas van der Veldt van AFAS Software en Leo van Loen van Vanmac BV werden respectievelijk tweede en derde.

Bergpaviljoen Bistronomique en Bar is een bekend restaurant en cateringbedrijf in Amersfoort. De heren verzorgen hier heerlijke gerechten met als basis de klassieke Franse keuken en verschillende invloeden vanuit de hele wereld. De heren zijn ook een samenwerking aangegaan met Herman van Veen voor een aantal benefietdiners dat volgend jaar plaatsvindt op landgoed De Paltz in Soest. Het Arts Center van Herman van Veen huist op dit landgoed. Samen met de heren vertelt hij in de wintereditie van het magazine OnderNamen Amersfoort uitgebreid over deze samenwerking. Theo Slotboom en Ed van den Bor kregen de Gouden Parel uitgereikt van Walrick Halewijn, de Gouden Parel-winnaar van vorig jaar. ,,Supertof, we zijn sprakeloos", aldus het tweetal.

GOUDEN PAREL OnderNamen Amersfoort organiseert elk jaar de verkiezing omtrent de Gouden Parel Amersfoort. Ondernemers die in het afgelopen jaar hebben uitgeblonken in hun ondernemerschap en zich op positieve wijze wisten te onderscheiden, komen in aanmerking voor een nominatie.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie