Afbeelding
Milan Scholma

Kerstontbijt met Waves in Observant

12 december 2019 om 13:58 Muziek

OBSERVANT De Observant raakt in kerstsfeer met Vocal Group Waves op zondagochtend 15 december. Bezoekers kunnen genieten van een ontbijt met een kerstrepertoire dat gebracht wordt door een groep zangers die net even anders dan anders is. De aanvang is 9.30 uur en de entree 15,95 euro (inclusief uitgebreid ontbijtbuffet).

Dirigent Nyanda van Dijk heeft de Amersfoortse groep opgericht in augustus 2016 met als doel om het publiek te verwonderen en te verrassen. De jonge zangers van deze semi-professionele groep zingen originele arrangementen van bijzondere artiesten als Eefje de Visser, Asa en Allen Stone. In november 2017 won Waves de tweede prijs in de klasse 'kleine groepen' op het BALK Topfestival. De jury was overdonderd van het hoge niveau van de groep en de bijzondere arrangementen.

Naast bovengenoemd ontbijtconcert is er iedere eerste zondag van de maand een klassiek ontbijtconcert van een ensemble of solist. Een bolletje met Beethoven. Een croissant met Chopin. Of rozijnenbrood met Rachmaninov.

Annemarie Degens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie