Afbeelding
Ingrid Elemans

Gigantische vaas valt op autodak

28 februari 2018 om 16:57 lokaal

AMERSFOORT Een vaas van honderden kilo's op je voorruit krijgen en wonder boven wonder ongedeerd blijven. Het overkwam de 51-jarige Ingrid Elemans uit Amersfoort maandag bij Eurofleur in Leusden. ,,Als je de foto's niet gezien hebt, zou je denken dat het een hele foute grap is."

Jeroen van der Veer

Het was rond 18.00 uur toen Elemans naar de Eurofleur voor een bloemetje reed en toen ze eenmaal de hoek om was, scheen de zon vol in haar gezicht. ,,Het enige wat ik toen hoorde was een harde knal en ik voelde een minimaal tikje tegen mijn hoofd."

Doordat Elemans zichzelf in een cabrio vervoert, bleef ze volgens eigen zeggen ongedeerd. De stalen constructie ving de vaas op, toen deze na een botsing van een pilaar viel. Van de Citroën Cabrio bleef weinig over, maar Elemans kwam er zonder kleerscheuren van af. ,,Die constructie is echt mijn geluk geweest."

Met Eurofleur is Elemans nu in gesprek om te kijken hoe de zaak afgehandeld kan worden. ,,De eigenaar was op vakantie en komt donderdag terug. Dan zal er een oplossing komen."

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie