Kerem komt met
Kerem komt met "gepast" vervoer Eigen foto

McDonald's Amersfoort De Wieken ontvangt hoog bezoek

6 december 2019 om 18:48 Overig Deel je nieuws

Zondag 24 november ontving het restaurant een wel heel speciale gast. Het betrof de 4 jarige Kerem welke voor de gelegenheid zijn gehele familie had meegenomen. Kerem is een hele stoere gozer die helaas een zware ziekte heeft. Stichting “Make-A-Wish Nederland” organiseert op regelmatige basis een zogenaamde “wensdag” voor kinderen met een ziekte. De doelstelling is om het hele gezin en het kind een onvergetelijke ervaring te bezorgen waarbij het kind centraal staat en niet de ziekte. In het kader daarvan werd er voor Kerem een hele leuke dag georganiseerd. Met de politie heeft hij een heuse boef ingerekend om even later een echte schat te gaan zoeken met piraten op het scateiland Zeumeren. Aan het einde van de dag kwam ook de favoriete actieheld van Kerem, namelijk Spiderman, ook nog langs.

Voor het uitkiezen van de lunch was de keuze duidelijk, dit moest McDonald’s worden. Dus kwam er een speciaal voor de dag geregelde XL-limousine het terrein van McDonald’s Amersfoort De Wieken opgereden. Kerem genoot hier, samen met zijn hele familie, van een heerlijke lunch. Als klap op de vuurpijl mocht hij ook nog de keuken in en maakte hij zijn eigen ijsje. De ruimte op de eerste verdieping van het restaurant was volledig voor Kerem versierd en er werd gegeten vanaf speciaal voor deze dag samengestelde placemats.

“Toen we de aanvraag kregen van de stichting Make-A-Wish om mee te werken aan deze bijzondere dag hebben we meteen Ja gezegd” verteld Franchisenemer Roderick Somers van het McDonald’s restaurant. “Het is voor ons belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij en als we een kind een onvergetelijke dag kunnen bezorgen waardoor hij even lekker zijn gedachten kan verzetten dan is dat toch geweldig”. “We zagen dat Kerem met volle teugen genoot en alles draaide even lekker om hem” vervolgd Somers.

Missie geslaagd!

Zelf gemaakt ijsje is toch het lekkerst
De hele familie aan de favoriete maaltijd van Kerem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie