Lepeltje Lepeltje viert vijfde seizoen

4 maart 2018 om 15:35 Uit-cultuur/nieuws

AMERSFOORT Voor het vijfde jaar op rij versiert Lepeltje Lepeltje tijdens het Pinksterweekend het Burgemeester Brouwerplantsoen met mobiele keukens en een breed muzikaal programma. Daarnaast struinen bezoekers over de mooie-spullen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. 

,,Vijf jaar Lepeltje Lepeltje! We zijn ontzettend blij hoe Lepeltje is omarmt door ons stadje. Lepeltje is echt een happening geworden. Daar gaan we op proosten in het Pinksterweekend", schrijft organisator Siep Stronks.

ETEN De lokale mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten. Onder het genot van een heerlijk wijntje of lekker speciaalbiertje is de ervaring compleet.

MUZIEK Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het park, waar bands en dj's spelen voor hongerig publiek. Er gaat genoten worden van zwoele liedjes, ritmische deuntjes en dansbare platen: voor iedere smaak wat wils.

MARKT In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen organiseert Lepeltje Lepeltje een markt met mooie spullen. Van zaterdag tot en met maandag worden er (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden.

Voor de allerjongsten is er genoeg te doen tijdens Lepeltje Lepeltje. Van zaterdag tot en met maandag is er een speciaal samengesteld kinderprogramma. Optredens van theatermakers, workshops en knutselopdrachten houden de kids zoet.

Lepeltje Lepeltje staat open voor alle ideeën. Melden kan via www.lepeltje-lepeltje.com/amersfoort. Vrijdag 18 mei 12.00 tot 0.00 uur, zaterdag 12.00 tot 1.00 uur, zondag 12.00 tot 1.00 uur en maandag 12.00 tot 22.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie