Eemhuiskerstmeezingkoor
Eemhuiskerstmeezingkoor Henry Krul

Kerst in het Eemhuis

5 december 2019 om 13:50 Kunst Deel je nieuws

Het Eemhuis pakt uit met kerst. Van Joris' kerstboom, het Eemhuis Kerst Meezingkoor tot workshops in kerstsfeer. 

JORIS' KERSTBOOM IN HET EEMHUIS
Joris’ Kerstboom staat van 9 t/m 24 december in de Bibliotheek het Eemhuis. Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met kerstgedachte tussen de dennentakken! Op 11 december worden er opnames gemaakt van het gelijknamige televisieprogramma, waarbij Joris Linssen het gesprek aan gaat met bezoekers. Je kunt daar gratis bij aanwezig zijn, tussen 13.00 en 16.30 uur.

ZING MEE IN HET EEMHUIS KERST MEEZINGKOOR
Altijd al eens luidkeels willen zingen in de centrale hal van het Eemhuis? Dat kan op woensdag 11 december, vanaf 19.00 uur. Onder leiding van drie van onze muziekdocenten kan iedereen naar hartelust meezingen met bekende kerstliederen. De teksten worden op groot scherm getoond, dus voorbereiding is niet nodig!

KERSTWORKSHOPS BIJ KUNSTBROUWERIJ
Ja hoor, het is team Kunstbrouwerij weer gelukt om een serie gekke, creatieve workshops rond kerst te bedenken. Zo kun je aan de slag met het schrijven van je eigen kerstlied, uit volle borst meezingen met foute kersthits tijdens de zangzondag, een K-pop danceact instuderen of een kerstslinger maken van porselein. Allemaal op 15 december, de kaartverkoop is gestart!
www.kunstbrouwerij.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie