Afbeelding
Comedytunes

Comedytunes Comedynight in Fluor

8 december 2019 om 15:12 Podiumkunsten

FLUOR Een avondje Comedytunes Comedynight staat garant voor het aanmaken van een flinke dosis gelukshormonen! Deze editie staan er weer drie top comedians + MC op de planning.

Fluor mag onder andere Bas Birker verwelkomen. Bas is een stand-up comedian pur sang. De afgelopen tien jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland en België en was hij te zien op onder meer Pukkelpop en Lowlands. Ook comedian Mark Waumans maakt zijn opwachting. Mark staat begin 2013 voor het eerst op het podium als stand-up comedian. Binnen korte tijd won hij tijdens de Culture Comedy Award 2015 de publieksprijs. Naast hen staat Victor Luis van Es op de planning. Hij brengt een openhartig verhaal over afkomst, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert Victor het leven, maar vooral ook zichzelf.

De avond wordt aan elkaar gepraat door MC Patrick Meijer. Patrick is een unieke comedian die nooit voor de makkelijke grap kiest, maar het publiek altijd wil uitdagen om met hem mee te gaan in zijn bizarre hersenspinsels. Comedytunes Comedynight staat woensdag 11 december in Fluor. Kaarten kosten 14,00 euro en zijn verkrijgbaar via www.fluor033.nl.

Annemarie Degens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie