Beter van Kunst
Beter van Kunst Henry Krul

Kennismiddag Beter van Kunst

28 november 2019 om 14:00 Zorg Deel je nieuws

Op woensdag 11 december a.s. vindt de kennismiddag Beter van Kunst in De Observant plaats. Een inspirerende middag over kunstprogramma’s, die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van kwetsbare ouderen. De betrokken organisaties delen hun kennis en ervaringen door middel van presentaties en workshops. De kennismiddag start om 13.00 uur en eindigt rond 17.30 uur. Gratis deelname, na online aanmelding.

Op woensdag 11 december worden de ervaringen uit het project Beter van Kunst gedeeld tijdens een kennismiddag. De betrokken Amersfoortse zorginstellingen, kunstvakdocenten en een onderzoeker vertellen wat het project voor hen, maar voorál voor de deelnemende ouderen opgeleverd heeft. Er zijn inspirerende, actieve workshops en interessante presentaties. Robbert Gobbens van het lectoraat Gezondheid en Welzijn van Kwetsbare Ouderen, van Hogeschool Inholland verzorgt de keynote speech.

Welzijn van ouderen
Kunst inzetten voor het welzijn van ouderen: dat is het uitgangspunt van het project Beter van Kunst. Scholen in de Kunst en de Amersfoortse zorginstellingen De Koperhorst, Sint Pieters en Bloklands Gasthuis, GGz Centraal en Lyvore ontwikkelden samen kunstprogramma’s die uitdagend zijn én bijdragen aan het welzijn van ouderen. Want door kunst in te zetten voor kwetsbare ouderen, zorgen we er samen voor dat ze zich blijer, fitter, verbonden en minder eenzaam voelen.

Goed om te weten: alle bezoekers van de kennismiddag krijgen begin 2020 een mooie publicatie over Beter van Kunst! toegestuurd. Deelname aan de kennismiddag is gratis, aanmelden kan op www.scholenindekunst.nl/samenleving

Datum: woensdag 11 december 2019
Plaats: De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort
Tijd: 13.00–17.30 uur
Prijs: gratis
Kaartverkoop: online aanmelden via: www.scholenindekunst.nl/samenleving

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie