Afbeelding
Twitter @RolfKoller

Succescoach verlaat Hoogland na dit seizoen

28 november 2019 om 14:30 Voetbal

AMERSFOORT Na dit voetbalseizoen verlaat Raymond Prins zijn huidige vereniging Hoogland. Dat heeft de oefenmeester kenbaar gemaakt aan de technische commissie van de ploeg uit de derde divisie.

door Jeroen van der Veer

,,Na 4 seizoenen voel ik dat dit het moment is om afscheid te nemen", aldus de hoofdtrainer. ,,Aan dat gevoel geef ik nu toe, ondanks dat ik het nog steeds enorm naar mijn zin heb bij de vereniging. Samen met de spelers, technische- en medische staf gaan we er alles aan doen om behoud in de derde divisie te bewerkstelligen."

Daarmee haalt Prins al aan wat voor unieke prestatie heeft geleverd. De oefenmeester bracht de club de afgelopen jaren naar de derde divisie en ook daarin is het momenteel geen grijze muis. Voorzitter Nico Terschegget betreurt dan ook het besluit van de succescoach. ,,We zijn hem met trots dankbaar voor de resultaten die hij met Hoogland heeft behaald de afgelopen seizoenen. Met als mooiste dat we nu op het niveau van de derde divisie mogen acteren. We weten dat hij een Hoogland-hart heeft en we hem nog regelmatig op de club zullen zien na dit seizoen.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie