Hehobros live te zien op de planken in Flint

21 november 2019 om 11:08 Podiumkunsten Deel je nieuws

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in. Op woensdag 11 december zijn Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing te zien in Flint met een voorstelling met sketches, liedjes, acts, een dansje en een flinke dosis publieksparticipatie.

Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows) en Kevin Hassing (GTST, CMC en The Normal Heart) zijn twee beste vrienden van in de dertig. Kevin is de rustige, wijze en tikkeltje cynische homo, Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Ze bespreken echt alles: de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, de intieme details van hun seksleven, maar ook hun werk, bekendheid en vrienden. Stof genoeg voor meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen.

De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts (als het aan Kevin ligt), een dansje (als het aan Pepijn ligt) en een flinke dosis publieksparticipatie.

Kaarten
Kaarten voor ‘Hehobros on tour’ zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie