logo Hohohof
logo Hohohof Marcel Hellemons

Amersfoort Kerststad

20 november 2019 om 21:18 Evenementen Deel je nieuws

Dit jaar vindt er voor het eerst sinds jaren een echte Amersfoortse kerstmarkt plaats! Op diverse gebieden in de Amersfoortse binnenstad is vanalles te beleven van 19 tot en met 22 december. Vlak voor de Kerst komt de binnenstad echt tot leven, en doe je je laatste Kerstinkopen gezellig in de stad, onder het genot van muziek, gezellige lichtjes en een lekker drankje of hapje. 

Voor de HoHoHof Wintermarkt 2019 zijn we nog op zoek naar deelnemers aan de markt. Je kan je aanmelden voor de vrijdag (20 december) en/of zaterdagavond (21 december) met bijvoorbeeld leuke kerstartikelen, zelfgemaakte kaarten, leuke breisels of gehaakte tassen, om maar wat voorbeelden te noemen. 

Voor de Bakesale op zondag (22 december) en de "Amersfoort Bakt" Bakwedstrijd zijn we ook nog op zoek naar kandidaten die hun heerlijkheden ter jury willen brengen, en/of willen verkopen, om daarmee de Voedselbank Amersfoort te steunen met de opbrengst. 

Tijdens de Bakesale op 22 december zal er ook een inzamelkraam zijn op de markt, waar je (nieuwe) kinder kadootjes kan inleveren, die gedoneerd worden aan de Voedselbank, zodat ze voor iedereen een extra speciale kerst kunnen organiseren.

Voor meer informatie en aanmelden: www.hohohof.nl 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie