G-Spelers van CJVV tijdens het jaarlijkse G toernooi
G-Spelers van CJVV tijdens het jaarlijkse G toernooi Paul Tulp

G-Spelers CJVV zoeken leiders

20 november 2019 om 12:39 Voetbal Deel je nieuws

Al jarenlang kunnen G-voetballers bij CJVV terecht om hun hobby uit te oefenen. Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen, zoekt CJVV nieuwe leiders voor de senioren G-teams. De huidige leiders kunnen het niet meer alleen.

Het gaat vooral om begeleiding op de zaterdag. Bij thuiswedstrijden duurt het een paar uurtjes, bij uitwedstrijden iets langer, afhankelijk van de reisafstand. Hoe meer leiders er zijn, hoe vaker er afgewisseld kan worden in de begeleiding. Uiteraard ben je ook van harte welkom op de trainingen op woensdagavond, maar die aanwezigheid is iets minder noodzakelijk.

Als leider heb je verschillende taken. Langs de lijn ben je aan het coachen, wisselen en probeer je het spelplezier te verhogen. Daarnaast ben je een luisterend oor voor spelers en schakel je met ouders of begeleiding wanneer nodig.

De G-voetballers staan met veel plezier op het veld, om altijd voor de winst te gaan. Lijkt het je leuk om hierin een bijdrage te kunnen leveren? Diploma's zijn niet nodig en je hoeft ook geen groot voetbalkenner te zijn. Affiniteit met de doelgroep en met het spelletje is wel gewenst.

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Laat het ons weten via vrijwilligers@cjvv.nl

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie