jurkje naailes Entree
jurkje naailes Entree Annerie van den Eshof

Vrijwilligersorganisatie Entree bestaat 20 jaar

19 november 2019 om 11:30 Activiteiten Deel je nieuws

Sinds 2000 is ontmoetingscentrum Entree actief in de stad Amersfoort. Entree is een organsatie die vrijwel geheel draait op 45 enthousiaste betrokken vrijwilligers. Wekelijks komen 200 vrouwen en kinderen voor verschillende activiteiten, als taallessen Nederlands, huiswerkbegeleiding, naailes, inloopavonden en sociaal informatiepunt.

Voor alle activiteiten zijn wachtlijsten, want bezoekers weten ons via mond tot mond reclame goed te vinden. Ook zijn we heel blij met onze 45 vaste vrijwilligers en de vele stagiairs van het mbo, maar ook van Corderius, JVO en Hoornbeeckcollege die ons komen helpen bij de huiswerklessen aan kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Maar nieuwe vrijwilligers kunnen we altijd gebruiken. Vandaar dat we de publiciteit opzoeken. Onze naailesvrijwilligster gaat nl. na 16 jaar trouwe dienst een ochtend in de week minder werken. Maar onze cursisten willen natuurlijk door met de naailes op donderdagochtend! Dus bent of kent u emand met ervaring als naailesdocent, dan horen we graag van u!

Kunt u bijzonder goed naaien en heeft u ervaring met lesgeven aan groepjes vrouwen? Onze cursisten kunnen uw advies en hulp goed gebruiken! Er is veel animo voor onze naailessen. U helpt bij het knippen van kleding met een patroon dat de cursiste zelf heeft meegebracht of dat in ons atelier aanwezig is. U adviseert bij het naaien van kleding voor volwassenen en kinderen en helpt bij het vermaken van kleding. Er zijn meestal zeven á acht cursisten op de les.

Gevraagde kennis en vaardigheden:

 • Zeer goed kunnen naaien.

• Les en advies kunnen geven t.a.v. naaien.

• Geduld hebben bij de uitleg.

• Affiniteit met allochtone vrouwen.

Beschikbaarheid:

Donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur

Meer informatie over Entree? Kijk eens op onze website

www.entree.jouwweb.nl

stichtingontmoetingscentrum@gmail.com

033 752 0045

Ontmoetingscentrum Entree

Haydnstraat 26a

3816XH Amersfoort

fotografe: Annerie van den Eshof

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie