Programma bekend
Programma bekend Theaterweekend

Goedkoop naar een voorstelling in Flint tijdens het Nationaal Theaterweekend

18 november 2019 om 13:28 Podiumkunsten Deel je nieuws

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar wordt het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Tijdens deze feestelijke dagen kan het publiek voor een tientje naar een voorstelling. Meer dan tachtig theaters in heel Nederland doen van 24 tot en met 26 januari 2020 mee. Er is dus altijd een theater in de buurt waar je een fantastische voorstelling kunt zien voor een tientje. Het theaterprogramma in dit weekend is inmiddels bekend. Bezoekers kunnen genieten van allerlei theatervormen. Zo zijn er in Flint de volgende voorstellingen te zien: Cabarestafette, De Toverfluit, Kamermuziek Ensemble Nederland en de Top 2000 Live.

Gezamenlijk initiatief
Het Nationaal Theaterweekend is een gezamenlijk initiatief van het Prins Bernhard Cultuur Fonds, het Nationaal Theater Fonds en hoofdpartner Bankgiroloterij dat wordt gedragen door de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD), de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) en de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP).

Kaarten
Kaarten voor het theaterweekend in Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl/theaterweekend te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie