poezie avond in bibliotheek Eemland
poezie avond in bibliotheek Eemland JW Bulsink

AmersWoord: het nieuwe podium voor dichters in Amersfoort

13 november 2019 om 22:06 Maatschappelijk Deel je nieuws

In oktober hoorden we het voor het eerst, 'woord past in Amersfoort'. Vijftien dichters lieten In bibliotheek Eemland voor het enthousiaste publiek hun teksten klinken . Na afloop werd gezegd 'goed verzorgd', 'hoge kwaliteit', 'een mooi intiem podium' en 'een aanwinst voor de stad'. Daarmee plaatst Amersfoort zich opnieuw in de rij van steden met podia voor tekst, gesproken woord en poëzie. Deze podia zijn onder meer ook in Haarlem, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Eindhoven, 's Hertogenbosch te vinden.
Maar u hoeft de stad niet uit. Op maandagavond 25 november wordt dit nieuwe podium OverTekst, voor de tweede keer gehouden. Die avond geeft Grand Cafe Vissotski aan 't Lieve Vrouwekerkhof het podium aan AmersWoord.
AmersWoord is een open podium. Dit betekent dat iedereen haar- of zijn teksten mag uitspreken. Wilt u actief meedoen, dan kunt u zich vanaf 19.30 uur bij de organisatie opgeven. Tussen 20 en 22 uur zijn de dichters aan het woord, in de nazit hopen we op goede gesprekken. Samen met hun pubiek maken de dichters er zo een mooie avond van. Zien wij u maandagavond, 25 november ook bij Vissotski?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie