NVA trakteert op gebak
NVA trakteert op gebak NVA centrum voor integratie en participatie

NVA krijgt een 8,2 van cursisten

12 november 2019 om 12:16 Maatschappelijk Deel je nieuws

NVA centrum voor integratie en participatie in Amersfoort heeft ook dit jaar weer het keurmerk ‘Blik op Werk’ behaald. Dit betekent dat de Nederlandse-taalcursussen, die NVA biedt aan anderstaligen, van hoge kwaliteit zijn. NVA heeft nu zelfs de maximale vier-sterrenstatus gekregen! Daarnaast waarderen cursisten de taalschool gemiddeld met een 8,2. Bovendien liggen de slagingspercentages tussen 80% voor analfabeten (!) en 96% voor hoog opgeleiden.

NVA is enorm blij met en trots op deze mooie resultaten. Daarom werden vandaag alle cursisten, docenten en vrijwillige taalcoaches in Amersfoort getrakteerd op gebak. De rapporten over NVA staan op de site van ‘Blik op Werk’: https://www.ikwilinburgeren.nl/inburgeren/scholen/nva-centrum-voor-integratie-en-participatie

NVA wil dat iedereen meedoet in de samenleving en zich hier thuis voelt. Zij ondersteunt haar klanten met Nederlandse-taalcursussen en andere diensten, afhankelijk van wat iemand nodig heeft voor een zelfstandig en volwaardig bestaan in onze maatschappij.

Kijk op www.nva-amersfoort.nl voor informatie over de cursussen en diensten van NVA.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie