Afbeelding
MSCH

MSCH Copenhagen opent winkel op Sint Jorisplein

11 november 2019 om 13:31 Winkels

AMERSFOORT Het Deense MSCH opent donderdag 14 november de deuren van haar nieuwe winkel in de Riddergang op het Sint Jorisplein.

,,We zijn heel blij met deze grote winkel die zo centraal in de stad ligt. Het pand krijgt een kleine make-over en wordt een pareltje", aldus Katherine Haklander, mede-eigenaar van de Nederlandse franchisehouder. Sinds vorig jaar heeft MSCH vier eigen winkels in Nederland: in Amsterdam, Zwolle, Zoetermeer en Haarlem. En nu is dus Amersfoort aan de beurt. Haklander: ,,Amersfoort is een geweldige stad. We zitten met MSCH Copenhagen al in vier steden, maar Amersfoort stond hoog op onze wensenlijst."

MSCH wil gemakkelijk te dragen mode maken voor de gedurfde en onafhankelijke vrouw aanbieden. In de collectie is de minimalistische en Scandinavische eenvoud terug te vinden. Wie 14 november de nieuwe winkel bezoekt en een aankoop doet, krijgt een openingskorting van 25 procent op de gehele collectie.

Moss Copenhagen is een Deens modemerk, opgericht in Kopenhagen in 2010, internationaal bekend als MSCH Copenhagen. De eerste winkel werd geopend in 2011 in de High Street van Kopenhagen, het huidige totaal is 17 winkels in Denemarken, Noorwegen en Nederland. 

Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie