Afbeelding

Koffieconcerten bij Flint

9 november 2022 om 00:01 Podiumkunsten

FLINT Dit theaterseizoen staan 15 zondagochtenden in de Sint Aegtenkapel in het teken van de klassiek concertserie ‘Jong & Bevlogen’. Een serie waarbij jonge (internationale) talenten en professionals de kans krijgen om vlieguren te maken. 

Aankomende zondagochtend 13 november staat het veelbelovende Azhar Kwartet in de kapel. Opgericht in 2020, bestaande uit vier jonge internationale zangers: de Slowaakse sopraan Ivana Mikusova, de Spaanse mezzosopraan Edurne Ruiz Garcia, de Franse tenor Hugo Maillé en de Nederlandse bariton Guyon Mingelen. Ze willen stem geven aan de prachtige, maar soms vergeten wereld van de ensemble zang. Hun repertoire loopt dan ook uiteen van madrigalen uit de Renaissance tot lied kwartetten uit de Romantiek en van volksmuziek tot werken van hedendaagse componisten. 

Geniet deze ochtend van deze groep enthousiaste zangers met een passie voor muziek. Naast het Azhar Kwartet staan er meerdere jonge talenten op het programma. Bestel kaarten en kijk voor het hele programma op www.flint.nl of bel voor kaarten naar de kassa op 033 4229 229.

Saskia Tuijp
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie