Afbeelding
Jeroen van der Veer

Politie zoekt vrouw die straatroof weet te voorkomen

5 november 2019 om 13:55 Misdaad

AMERSFOORT Een vrouw op het Enkeerdpad wist maandag 28 oktober een straatroof te voorkomen. De politie wil graag weten wie deze voorbijgangster is. Ook zoekt de politie andere getuigen van dit incident.

Op maandag 28 oktober 2019 omstreeks 18.15 uur fietste een 15-jarige jongen naar de atletiekvereniging in Hoogland. Het slachtoffer fietste via het Masker het Enkeerdpad op in Park Schothorst. Op het Enkeerdpad werd hij ter hoogte van het grote grasveld door twee jongens aangesproken, die op een zwarte scooter met windscherm kwamen aanrijden. Het slachtoffer moest onder bedreiging zijn airpods afstaan. Zou hij dat niet doen, dan zou hij gestoken worden. Een voorbijgangster heeft dit kunnen voorkomen.

Hoe dit precies gebeurd is, is nog niet bekend. De politie is op zoek naar deze vrouw die hier meer over kan vertellen. Wie haar kent, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Amersfoort via tel. 0900-8844  of dit digitale tipformulier en uiteraard kunnen ook andere getuigen van de straatroof bellen met dit nummer. Of vul het onderstaande tipformulier in. Uw tip is belangrijk om deze zaak te kunnen oplossen.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie