Juf Roos
Juf Roos Juf Roos

Juf Roos komt naar Flint!

5 november 2019 om 10:12 Podiumkunsten Deel je nieuws

De succesvolle en bekende Juf Roos komt naar Flint. Op zondag 24 november is zij samen met buurjongen Gijs te zien op het toneel. Samen met Gijs beleeft Juf Roos de leukste avonturen op vakantie en zingen ze de sterren van de hemel.

De succesvolle en bekende Juf roos heeft al meer dan 60 miljoen views op YouTube. In deze nieuwe voorstelling gaat ze op vakantie. Samen met haar grappige buurjongen Gijs beleeft ze vrolijke avonturen en zingt ze de allerleukste liedjes, die ook ouders, opa’s en oma’s nog kennen uit hun kindertijd. Logisch dus dat alle peuters en kleuters fan zijn.
Juf Roos en Gijs komen bij de boerderij van Tante Tulp, maar tante is nergens te bekennen. Wat is er gebeurd?

Kom vooraf spelen in de speelhoek
Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kleuters en peuters lekker spelen in de speelhoek in Flint. Er liggen kleurplaten en er is een heuse ballenbak waar de kindjes lekker los kunnen gaan.

Kaarten
Kaarten voor Juf Roos zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie