Afbeelding
Judith Lanser-van Bergen

Zer033 pakt uit: Touzani komt naar Amersfoort

4 november 2019 om 18:11 Evenementen

AMERSFOORT Het zaalvoetbaltoernooi Zer033 timmert hard aan de weg en ook aankomende oudjaarsdag zal er in Sporthal Zielhorst gestreden worden om de hoofdprijs. Om het evenement nog meer gezicht te geven, is het de organisatie gelukt om Soufiane Touzani te strikken.

Jeroen van der Veer

Het toernooi is inmiddels een traditie geworden in Amersfoort en daar is Ibrahim el Khalki maar wat trots op. De jongerenwerker is een van de kartrekkers van het evenement, die ervoor moet zorgen dat jongeren niet doelloos op straat gaan hangen. Daarnaast wil het de toegangsdeuren voor iedereen openen: ,,Wij willen heel graag het gevoel uitdragen dat iedereen gelijk en welkom is. Met dit toernooi hopen we dan ook mensen met elkaar te verbinden. Op het veld, maar ook op de tribune."

In Sporthal Zielhorst komen al zes jaar lang zo'n duizend fanatiekelingen bij elkaar en iedere editie is het de organisatie gelukt om een grootheid naar Amersfoort te halen. ,,Dit jaar is dat onder andere Touzani", aldus El Khalki. ,,Het evenement wordt steeds groter en zal aankomend jaar groter dan ooit zijn. Ons doel, om iets aan de jongeren aan te bieden tijdens oudejaarsdag, wordt breed omarmt en dat geeft ons motivatie om nog groter te denken."

De komende tijd brengt de organisatie meer nieuws naar buiten over Zer033.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie