Beorn Nijenhuis
Beorn Nijenhuis Scholen in de Kunst

Conferentie cultuuronderwijs mindset met keynote van Beorn Nijenhuis

1 november 2019 om 12:02 Maatschappelijk Deel je nieuws

AMERSFOORT – Na groot succes vorig jaar organiseren Scholen in de Kunst en de Gemeente Amersfoort op woensdag 12 november a.s. opnieuw een Conferentie Cultuuronderwijs. De conferentie staat dit jaar in het teken van ‘mindset’ en vindt plaats in De Observant. De conferentie start om 14.30 uur met een openingswoord van Fatma Koser Kaya, wethouder Cultuur en Onderwijs van de gemeente Amersfoort en is rond 20.00 uur afgelopen.

Jaarlijks vindt in het najaar de Conferentie Cultuuronderwijs plaats voor het onderwijs en culturele instellingen in Amersfoort en omgeving. Het programma is vol inspirerende sprekers, workshops en lezingen. Dit jaar is Beorn Nijenhuis, tweevoudig Nederlands kampioen schaatsen, keynote spreker. Hij gaat dieper in op mindset in sport en kunst. Daarnaast staan actuele ontwikkelingen in cultuuronderwijs centraal en doen deelnemers kennis en ervaring op om direct in te zetten in hun eigen onderwijspraktijk. Uiteraard is er ruimte om met collega’s in gesprek te gaan en praktijkervaringen te delen. Liedjesmaker Maud Willems levert een muzikale bijdrage.

Met deze conferentie wil Scholen in de Kunst een bijdrage leveren aan het vergroten van kennis op het gebied van leerprocessen en cultuuronderwijs, op scholen.

Deelnemen?
De conferentie is met name interessant voor docenten, leerkrachten, directies en bestuurders uit het primair en voortgezet onderwijs en het mbo. Bovendien zijn medewerkers van culturele instellingen, kunstenaars en kunstvakdocenten werkzaam in het onderwijs ook van harte welkom.

Datum dinsdag 12 november 2019
Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7
Tijd: 14.30-20.00 uur
Prijs: € 55,- inclusief buffet
Programma en aanmelden: www.scholenindekunst.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie