AVV Keistad
AVV Keistad FotoVanDenderen

AVV Keistad uit Amersfoort wint 6.100 euro in SBS6-programma

30 oktober 2019 om 12:14 Verenigingen

AMERSFOORT Volleybalvereniging AVV Keistad uit Amersfoort heeft afgelopen zaterdag in het televisieprogramma Echt Waar?! 6.100 euro gewonnen. Het geld gaat naar de jeugdopleiding.

Gerard Berculo, voorzitter sponsorcommissie van AVV Keistad: ,,Wat een mooi bedrag! We hebben een plan opgesteld zodat we de kwaliteit van de jeugdopleiding naar een hoger niveau kunnen brengen. Daar kunnen we dit bedrag heel goed bij gebruiken. Super!"
 
PROGRAMMA In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh. 
 
VERENIGINGEN In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In het programma wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt van de VriendenLoterij 10.000 euro om een maatschappelijk project te realiseren. Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die wat extra financiële hulp kunnen gebruiken. De actie loopt tot het einde van het jaar. 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie