Chauffeur Ian van Hamersveld toont het waarderingscijfer voor Newasco.
Chauffeur Ian van Hamersveld toont het waarderingscijfer voor Newasco. Ronald Smeenk

Newasco wast ook voor particulieren

30 oktober 2019 om 17:31 Zakelijk

AMERSFOORT Een 'wasje draaien' is een vast ritueel in elk huishouden. De een wast dagelijks, de ander twee keer in de week. Wassen hoort erbij, maar is ook tijdrovend en soms omslachtig werk. Hoe gemakkelijk is het dan om het sorteren, wassen en strijken aan een professional uit te besteden. Newasco doet al 115 jaar lang de was, niet alleen voor grote bedrijven en organisaties, maar ook voor particulieren.

Peter Beijer

Meer dan vierduizend vierkante meter bedrijfsvloer is het decor voor was-, droog-, strijk- en stoomdiensten aan zorginstellingen, industrie, horeca én aan particulieren. Vooral de laatste groep is opmerkelijk, maar zeker niet ongebruikelijk vertelt Simone Witteveen, relatiebeheerder van het familiebedrijf Newasco De Hoop. ,,Met onze dienst 'Newasco voor thuis' verzorgen wij de was die we op een vast tijdstip ophalen en weer thuis bezorgen."

KASTKLAAR Dat deze dienst het vooral goed doet bij ouderen en hulpbehoevenden lijkt logisch. Maar ook voor (jonge) tweeverdieners is 'Newasco voor thuis' een ideale mogelijkheid om de was gemakkelijk uit te besteden. ,,Handig, voordelig, duurzaam en hartstikke efficiënt", vertelt Witteveen. ,,Onze klant levert de was in wasbare waszakken die bovendien perfect in de wasmand passen. Wij splitsen de was in gekleurd en wit en op wastemperatuur. De kleding wordt gechipt zodat elk stuk, van jas tot sok in het productieproces gevolgd wordt. Zo is de kans op kwijtraken van de kleding nihil. De gewassen kleding wordt kastklaar bezorgd."

NEWASCO APP Ronald Smeenk, projectmanager van Newasco legt uit dat de mogelijkheden door de klant zijn in te vullen. ,,Wij maken duidelijke afspraken en desgewenst komen wij bij de klant langs. De frequentie kan de klant zelf regelen. Het tarief is duidelijk: Vanaf 17,75 euro per waszak. Met de Newasco App is er een helder overzicht. In de app vinden klanten de factuur, de artikelen die de laatste weken in onze wasserij zijn geweest en er is mogelijkheid tot contact met wasserij. Zo houdt de klant de kleding in het oog. Met de digitale kledingkast kan de status, kleur en de historie van het wasgoed bekeken worden.

'Newasco voor Thuis' is duurzaam: ,,Wassen via de wasserij verbruikt minder water, zeep en afval. Een eigen haal- en brengservice komt op vaste tijden, met de elektrische auto, aan huis. De klant kan kiezen uit een gewone waszak, gelijk aan een wasmachinevulling, of een waszak in XL-formaat. Wassen, drogen, strijken, stomen en labele: wij zorgen ervoor. Naast de duurzaamheid is gemak de voornaamste motivatie. Onze service werd getoetst in een enquête en met een 8.1 als cijfer zijn wij dik tevreden. Binnenkort komen we met onze plannen voor een nieuwe vestiging."

a        [Newasco, Nijverheidsweg-Noord 71, 3812 PK Amersfoort, 033-4611213, www.newascovoorthuis.nl, amersfoort@newascovoorthuis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie