Berndt Woest stapt zelf ook op de bezorgbrommer.
Berndt Woest stapt zelf ook op de bezorgbrommer. Arnoud J Spaaij

De Beren bezorgt kwaliteit aan huis

30 oktober 2019 om 17:31 Zakelijk

AMERSFOORT Als je in Amersfoort bij restaurant De Beren eten bestelt, rolt je bestelling automatisch uit een printer aan het Prinses Julianaplein. Gezellig, vlot en lekker eten is tot achter de komma onder controle bij De Beren.

Arnoud J Spaaij

Afhalen en thuisbezorgen wordt in Amersfoort verzorgd vanuit de ruime en moderne vestiging aan het Julianaplein. Eigenaar Berndt Woest werkt er, in totaal met zo'n dertig medewerkers, hard aan om klanten het beste te geven. ,,Wil je op je gemak zitten dan kan je bij De Beren terecht op het Eemplein", legt Woest uit. ,,Wil je thuis laten bezorgen of snel afhalen dan verzorgen we dat vanuit hier. Voor de maximale kwaliteit van thuisbezorgde gerechten moet je die anders bereiden. Vooral de optimale kerntemperatuur is daarin belangrijk."

TEVREDEN Woest gaat verder: ,,Op het hoofdkantoor werken chefs om de gerechten te selecteren. We zijn daarom ruimer gesorteerd dan gemiddeld en bovendien is de kwaliteit en keuze van een ander niveau." Woest's visie om het maximale te bieden gaat nog verder. Hij wil graag aan het einde van de dag het gevoel hebben minstens een iemand blij gemaakt te hebben. ,,Ik wil iedere dag iets van waarde creëren", zegt hij overtuigd. Zijn inspiratie haalt Woest voor een deel uit de oudheid: ,,Ik werk graag samen met mensen. Ik heb een opleiding in HR en heb hiervoor veel ervaring opgedaan. Vaak put ik uit Bijbelse teksten. Ik ben niet gelovig, maar er staan veel mooie dingen in. Ik vind dat we goed voor elkaar moeten zijn; en aan het eind van de dag samen ons stukje van deze wereld een stukje beter hebben gemaakt. Bij ons is iedereen daarom gelijk en dan bereik je, hoe verschillend we ook zijn, dat iedereen tevreden is met elkaar."

Woest werkt daarom graag mee in zijn team. Hij stapt zelf regelmatig op de bezorgbrommer. ,,Dan bel ik aan en zeg 'Hallo, ik ben de eigenaar. Wat leuk dat u bij ons besteld.' Dat vinden mensen fijn. Ik merk onmiddellijk dat ze dat waarderen. En ik leer er zelf veel van."

De Beren is zeven dagen in de week open. Bestellen kan via de website. ,,Gewoon www.beren.nl, de postcode invullen en men kan bestellen. Je komt automatisch bij de vestiging bij jou in de buurt", legt Woest het systeem uit.

INSPIRATIE Berndt Woest kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Hij heeft nog voldoende inspiratie en goede ideeën. ,,Graag wil ik tegen het einde van het jaar ook iets betekenen voor ouderen. Dat moet nog vorm krijgen en wil ik graag samen doen met een ouderenorganisatie. Als iemand een goed idee heeft dan kom ik graag in contact."

a        [Restaurant De Beren, Prinses Julianaplein 69A, 3817CS Amersfoort, 033-2003088, amersfoortzuid@bezorgbeer.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie