Afbeelding
import

Gluren bij de Buren weer op zoek naar acts en huiskamers

26 oktober 2019 om 07:26 Podiumkunsten

AMERSFOORT Er staat een gloednieuwe editie van huiskamerfestival Gluren bij de Buren Amersfoort voor de deur. Op zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. Aanmelden voor deelname met je huiskamer of act is nu mogelijk via www.glurenbijdeburen.nl/amersfoort.

,,Een op de drie Nederlanders houdt zich wekelijks bezig met kunstbeoefening. Of je nu rapper, dichter, balletdanser of theatermaker bent. Jong en onbeschreven of een ervaren rot in het vak. Op jezelf aangewezen als singer-songwriter of onderdeel van een 30-koppig koor. Wij zetten je graag in de huiskamer)spotlights. Verberg je kunsten niet langer en meld je aan", aldus de oproep van de organisatie.

Ook worden mensen gezocht die van hun huiskamer een buurtpodium willen maken en lokaal talent in huis willen halen. Meedoen met Gluren bij de Buren is mogelijk met ruime landhuizen, knusse studentenkamers en alles daartussenin. Dat kan zowel in het historisch centrum als in een verre uithoek van de gemeente zijn.

Aanmelden is mogelijk tot 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/amersfoort. Gluren bij de Buren vindt plaats op zondag 9 februari 2020 van 12.00 tot 17.00 uur in alle wijken van Amersfoort. De entree is gratis (vrijwillige bijdrage gewenst).

Jolanda Woltjer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie