Badminton recreanten
Badminton recreanten H.Wiltschut

Toernooi voor badmintonrecreanten

20 oktober 2019 om 10:58 Overig Deel je nieuws

Op zondag 10 november vindt in sporthal de Icoon (Lovink 10) in Amersfoort vanaf 11.30 uur de 38e editie plaats van een bijzonder badminton toernooi voor recreanten. Deelname staat open voor jeugd en volwassenen.

Bij dit halfjaarlijkse evenement wint niet degene met de meeste punten, maar de speler met het gemiddelde aantal punten. Deze opzet zorgt voor spelplezier en verrassende winnaars. De deelnemers geven zich op voor een van de drie categorieën: beginnend, geoefend  of ervaren. Beginnende spelers spelen nog niet zo lang badminton. De geoefende deelnemers hebben meer ervaring en ervaren spelers beoefenen de sport op een hoger niveau.   

Iedereen speelt 10 mix en dubbelwedstrijden (tenzij men vooraf aangeeft minder wedstrijden te willen spelen) met zoveel mogelijk andere partners en tegen wisselende tegenstanders. Een overzichtelijk spelschema maakt duidelijk wie hoe laat op welk speelveld met wie en tegen wie speelt. Halverwege het toernooi is er een pauze waarin lootjes verkocht worden voor verrassende prijzen. Wie wil kan na afloop van het toernooi (tegen bijbetaling) genieten van een heerlijk Oosters lopend buffet.

Aanmelding via de website www.badmintonrecreanten.nl. Nadere informatie: Wilma Barendregt tel 033 4652237

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie