Tussen de grote dino's
Tussen de grote dino's DierenPark Amersfoort

Spannende avonturen tussen de dino’s in DierenPark Amersfoort

16 oktober 2019 om 11:46 Evenementen Deel je nieuws

Wie deze herfstvakantie DierenPark Amersfoort bezoekt, staat oog in oog met levensgrote dinosaurussen. “De DinoAdventures zijn van start gegaan en wij zien deze dagen veel jonge dinofans in ons park rondlopen”, vertelt projectleider Hylke Steggerda. “Zij gaan deze vakantie een spannend avontuur tegemoet tussen de dino’s.”

Tijdens de DinoAdventures in de Amersfoortse dierentuin gaan bezoekers onder leiding van een dinoranger het Dinopark in, waar er tijdens een tocht van twintig minuten van alles gebeurt. “De dino’s zijn gevaarlijker dan ooit, dus het betreden van het Dinopark is op eigen risico”, waarschuwt Hylke. “Gelukkig zijn alle kinderen tot nu toe heelhuids teruggekomen, dankzij onze ervaren dinorangers.”

De DinoAdventures vinden elke dag plaats in de herfstvakantie. “Deze dino-avonturen zijn speciaal voor kinderen zo tussen de twee en de tien jaar, maar dappere ouders mogen natuurlijk ook mee”, vertelt de projectleider. “Dit jaar hebben wij ook een extra spannende variant, voor wie het niet eng genoeg kan.” De DinoAdventures zijn bij de entreeprijs van DierenPark Amersfoort inbegrepen en zijn nog te bezoeken tot en met 27 oktober. 

Rennen achter de dinoranger aan
Kinderen tijdens de DinoAdventures
De dinorangers
Avonturen in het Dinopark
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie