Afbeelding
Actief Werkt!

Marcin Matela beste Flexkracht van regio Amersfoort

11 oktober 2019 om 17:22 Mensen

AMERSFOORT Marcin Matela is verkozen tot Superkracht van de regio Amersfoort. Hij is hiermee ook automatisch genomineerd voor de landelijke Superkracht Award 2019, die hij kan winnen door de komende periode zo veel mogelijk stemmen binnen te halen. De Superkracht verkiezing 2019 is een initiatief van uitzendbureau Actief Werkt! en wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd om flexkrachten in het zonnetje te zetten en de waardering te geven die ze verdienen. Uit ruim zesduizend eigen flexkrachten wordt in iedere regio de beste flexkracht genomineerd, waarna op 7 november de landelijke winnaar bekend wordt gemaakt die zich een jaar lang Superkracht 2019 mag noemen.

Actief Werkt! directeur Ronald Kardol licht toe: ,,We zijn blij dat de Superkracht Award zo enorm leeft. Dat merken we niet alleen intern en bij onze flexcollega's, maar ook bij onze klanten. Zij zijn zich er steeds meer van bewust dat flexkrachten meer waardering verdienen. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt is het een uitdaging om goed personeel te vinden én te houden. Dat geldt voor zowel vaste medewerkers als flexwerkers. Als zij zich niet gewaardeerd voelen ben je ze snel kwijt."

Vestigingsmanager Jochen Dijkhuizen vindt dat Marcin Matela, verdeler bij Borgesius in Bunschoten, de nominatie meer dan verdiend: ,,Ondertussen werkt Marcin al een half jaar via ons bij Bakkerij Borgesius in Bunschoten als verdeler. Naast dat hij met zijn vrouw een kindje verwacht is geen planning te gek. Hij is er altijd! Een extra dienst? Geen probleem voor Marcin. Zowel op de werkvloer als op de vestiging zorgt Marcin voor een flinke dosis humor. Hij is onwijs gedreven en werkt erg hard. Nu nog die Award binnen halen, dus we roepen heel de regio op om te stemmen!"

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie