Afbeelding
Peter Tijhuis

Flexwerken mogelijk in De Nieuwe Stad: Het Platform opgeleverd

8 oktober 2019 om 15:41 Nieuwbouw

AMERSFOORT Na anderhalf jaar plannen maken, bouwen, inrichten, finetunen is het eindelijk zo ver: het nieuwe kantoorgebouw 'Het Platform' in De Nieuwe Stad is in gebruik genomen. Huurder Twynstra Gudde nam vorige week de eerste sleutels in ontvangst en de app waarmee flexhuurders een werkplek of vergaderruimte kunnen bemachtigen staat in de appstore.

Een spannende tijd breekt daarmee aan voor De Nieuwe Stad. Het flexverhuur waar al jaren in theorie over is gesproken, wordt nu de dagelijkse praktijk. Vlak voor oplevering kregen genodigden – relaties van de bouwers van Het Platform – tijdens een relatiemiddag alvast een 'sneak preview' van het pand. Het is een gebouw geworden dat naast ontmoetingsplek en kantoor ook een tentoonstelling is, met de kunstcollectie van huurder Twynstra Gudde uitgestald door het hele gebouw.

FLEXVERHUUR Nu het gebouw klaar is, wordt het tijd om het flexverhuur in de praktijk te gaan ervaren. In De Nieuwe Stad werd al sinds het vertrek van Prodent en de overname door Schipper Bosch gespeeld met het idee om flexibel te gebruiken werk- en overlegplekken aan te gaan bieden. Het balletje ging pas echt rollen toen a-typische kantoorgebruiker adviesbureau Twynstra Gudde aangaf wel naar De Nieuwe Stad te willen komen. Binnen een week fluctueert bij Twynstra Gudde het aantal mensen dat op kantoor werkt, met een grote piek op vrijdag. Op die dag huurt het bedrijf meer werkplekken dan op andere werkdagen. Op de andere dagen kunnen anderen gebruik maken van deze werkplekken. Efficiënt en duurzaam.

Vanaf vandaag zijn er via de De Nieuwe Stad-app werkplekken en vergaderruimtes te huren in Het Platform. De app is te vinden in de appstore en Google Playstore.

Meer informatie over Het Platform hier

Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie