Afbeelding
PR

Vlaams friteshuis van Gogh in 'sterrengids voor cafetaria's'

3 oktober 2019 om 13:41 Zakelijk

AMERSFOORT Vlaams friteshuis van Gogh in Amersfoort is opgenomen in de eerste editie van de Nationale Smulgids. Deze nieuwe adreswijzer met 'frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn' moet de opmaat vormen voor een sterrengids voor cafetaria's, snackbars en frituren in ons land.

Tegelijk met de verschijning van de Nationale Smulgids, vindt de aftrap plaats van de online ratingstool Smulscore. Hiermee kunnen consumenten frituurspeciaalzaken die in de gids staan, evenals andere frituurbedrijven, beoordelen. 

De eerste editie van de Nationale Smulgids bevat de gegevens van nog tientallen andere cafetaria's, snackbars en frituren in alle windstreken van Nederland. Het gaat om frituurspeciaalzaken die beschikken over de keurmerken Goed Gefrituurd (teken van uitmuntend vakmanschap) of Met Goud Bekroond (door keurmeesters beoordeelde ambachtelijke frituurspecialiteiten).  

De Nationale Smulgids is een initiatief van vakvereniging ProFri en gerealiseerd in samenwerking met het Nederlands Frituurcentrum. ,,Restaurants hebben hun eigen culinaire gidsen. Het werd de hoogste tijd om onderscheidende frituurspeciaalzaken op een soortgelijke wijze voor het voetlicht te brengen. Wij zetten hiermee de eerste stap", zegt Frituurcentrum-directeur Frans van Rooij. 

Meer op www.smulgids.nl.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie