Afbeelding
Archief BDU Media

Tijdelijke afsluiting Beroemde Vrouwenbuurt en omgeving

2 oktober 2019 om 10:53 Verkeer en vervoer

AMERSFOORT Een aannemer trekt vrijdagochtend buizen, waar de kabels en leidingen in komen te liggen, onder de grond in de Beroemde Vrouwenbuurt. De werkzaamheden vinden plaats tussen 9.00 en 11.00 uur. Om dit veilig en met zo weinig mogelijk overlast uit te kunnen voeren, worden de enkele afsluitingen ingesteld.

De Aletta Jacobslaan is ter plaatse van het kruispunt met de Prins Frederiklaan voor alle verkeer gesloten (inclusief de ingang naar het OLV ter Eem). de westelijke parallelweg van de Daam Fockemalaan, tussen de Florence Nightingalelaan en de Aletta Jacobslaan is ook afgesloten, evenals het fietspad aan de westzijde van de Daam Fockemalaan, tussen de Aletta Jacobslaan en de Daam Fockemalaan nr. 20.

De Beroemde Vrouwenbuurt kan worden in- en uitgereden via de Florence Nightingalelaan en de Aletta Jacobslaan. Fietsers worden omgeleid naar de overzijde van de Daam Fockemalaan. De omleidingen zullen met borden worden aangegeven en er staan verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden. Zodra het werk is uitgevoerd wordt de openstelling voor het autoverkeer op de Aletta Jacobslaan aan de kant van de Barchman Wuytierslaan weer ongedaan gemaakt.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie