Afbeelding
BDUmedia

Wudstik schrijft winnend liedje voor Junior Songfestival

1 oktober 2019 om 12:05 Evenementen

AMERSFOORT De Amersfoortse muzikant Wudstik heeft het liedje geschreven waarmee Nederland mee gaat doen aan het Junior Songfestival. Met 'Dans met jou' wist Matheu afgelopen weekend te winnen en daardoor is het liedje dat geschreven is door Wudstik en Willem Laseroms straks te horen als de zanger Nederland vertegenwoordigd. 

Jeroen van der Veer

De muzikant, die tijdens Koningsdag nog voor de koning zong,  schrijft sinds vorig jaar liedjes voor het Songfestival. ,,Willem en ik hebben er super veel lol in en dan gaat schrijven ook makkelijker", aldus Jermain van der Bogt, die de artiestennaam Wudstik gebruikt. ,,Het is dan mooi dat Matheu ons liedje zo goed heeft gezongen en voor Nederland naar het Junior Songfestival mag."

In Polen wordt het nummer 'Dans met jou' straks gezongen en mogelijk pakt opnieuw iemand uit Amersfoort een titel bij een groot muziekevenement. Zo won Duncan Laurence vorig jaar het Songfestival. ,,Maar", zegt Wudstik bescheidde. ,,Ik heb slechts het liedje geschreven hé…Matheu moet het voor ons doen."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie