Ter Horst van Geel houdt taartenwedstrijd met Robèrt van Beckhoven

30 september 2019 om 16:20 Winkels Deel je nieuws

Modezaak trakteert op taart naar recept van eigen klanten

Ter Horst van Geel organiseert taartenwedstrijd met Robèrt van Beckhoven

Welke klanten van Ter Horst van Geel kennen de lekkerste taartenrecepten? Dat onderzoekt de modezaak samen met Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven. Bakfans kunnen hun meest creatieve, favoriete en smaakvolste recept insturen. Tijdens Heel Ter Horst van Geel bakt op 7, 8 en 9 november trakteert de modezaak klanten op de vijf beste taarten.

De vierde editie van Heel Ter Horst van Geel bakt is dus een wedstijd en een traktatie inéén. “We wilden weer een leuke twist aan ons jaarlijks terugkerende evenement geven”, vertelt Peter ter Horst van Ter Horst van Geel. “Dat lijkt gelukt. Robèrt is een vakman pur sang en past als enthousiaste Brabander goed bij Ter Horst van Geel.”

Smaak gaat boven versiersels

Van Beckhoven is een grote naam in de banketwereld. Zo is hij jurylid in het populaire tv-programma Heel Holland Bakt en de enige Nederlander met de titels Meester Patissier én Meester Boulanger. Maar dat mag taartenbakkers zeker niet afschrikken, benadrukt Peter. “De lat ligt niet torenhoog. Recepten voor grootmoeders appeltaart of een niet alledaagse monchou kunnen ook winnen. Robèrt gaat letten op smaak, niet op versieringen. En hoort er een bijzonder verhaal bij een taart? Dan wil hij dat zeker horen.”

Bakfans klaar? Insturen maar!

Bakfans kunnen hun recept t/m 11 oktober insturen via terhorstvangeel.nl/thvgbakt. De inzender van het állerlekkerste recept wint een Meet & Greet en een high tea voor 2 personen in het restaurant van Van Beckhoven. De vier overige winnaars ontvangen een modecheque van 50 euro. Met de taartenwedstrijd en de traktatie wil Ter Horst van Geel iets terugdoen voor haar klanten. Peter: “Dat is ons uitgangspunt, ook al vragen we nu toch nog een inzending van ze. Het is natuurlijk mooi om je eigen taart straks in al onze winkels terug te zien. Én te proeven.”

Van Beckhoven moedigt klanten van de modezaak aan. ‘Bakfans klaar? Insturen maar!’, besluit hij zijn videoboodschap op de website van Ter Horst van Geel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie