lekker proeven en genieten van Balinese Sumatraanse en Javaanse saté dit weekend @ winkelcentrum Vathorst
lekker proeven en genieten van Balinese Sumatraanse en Javaanse saté dit weekend @ winkelcentrum Vathorst Peter Thijssen

Dit weekend lekker eten en gezellige wereldse markt

30 september 2019 om 12:41 Evenementen Deel je nieuws

Twee dagen food market en kraampjes bij winkelcentrum Vathorst

 

Vathorst - Na het enorme succes van vorig najaar komt ook dit komend weekend het ‘wereldse’ Pasar evenement weer terug in Amersfoort met als klinkend thema ‘After Summer Vibe’. U kunt dan namelijk wederom twee dagen lang genieten van een wereldse ambiance op en rondom de winkelpleinen van Vathorst : een heel gezellig familie-evenement voor jong en oud dat voor elk wat wils biedt zoals zeer vele eterijen en lekkernijen, leuke kraampjes en non-stop live entertainment. Kortom, men komt er niets tekort voor een leuk uitje tijdens het winkelen en doen van de dagelijkse boodschappen.

 

‘Food court’

U hoeft zich tijdens dit evenement zeker niet te vervelen want er is namelijk twee dagen lang op het middenplein op de Cruquius een overvloed aan heerlijke werelds lekkernijen te vinden van hapjes, snacks en drankjes tot complete maaltijden, dus ideaal om heerlijk te gaan proeven en een dagje niet te hoeven koken. Zo zijn onder andere Caraïbische, Mediterrrane, Indonesische, Zuidamerikaanse, Javaanse, Surinaamse, Kantonese, Koerdische en Italiaanse eterijen verkrijgbaar op de ‘food court’ op het plein tussen de Bruna en de Albert Heijn.

 

 

Entertainment

Ook is er op beide dagen een non-stop podiumprogramma met live entertainment te vinden op het plein op de Cruquis, dus het zal er zeker sfeervol en gezellig zijn. Er zijn onder andere optredens van de orkesten Nightbreakers en Fullhouse Session en de artiesten Gordon, Jackey Rain, Alexander en Ricardo Pichel.

 

 

Leuke markt

Er zijn ook drie dagen lang vele leuke en diverse kraampjes te vinden op de stoep in de loop van de Bruna naar de Blokker toe en op het Leegwater plein en aan de Leeghwater. Het aanbod is werelds en heel divers dus u kunt er naar hartelust even gezellig een kijkje nemen bij al het leuks dat wordt aangeboden en verkocht.

 

 

Aanwinst

Deze ‘After Summer Vibe’  Pasar’ is dan ook zeker een aanwinst voor Amersfoort op sociaalmaatschappelijk en ‘multi-culti’ gebied.

 

 

‘After Summer Vibe’ :

zaterdag 5 oktober 10:00-19:00 uur

zondag 6 oktober 11:00-19:00 uur

winkelpleinen Cruquius en Leeghwater - Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie