Afbeelding
Erik Wardekker Fotografie

'Big Bridal Event voldoet aan behoefte'

30 september 2019 om 08:31 Zakelijk

AMERSFOORT Valkengoed Wedding Fashion voldoet met het organiseren van het Big Bridal Event naar eigen zeggen aan de behoefte van bruiden met een maatje meer. ,,Louter lovende reacties van de aanwezige bruiden." Jurken uit de nieuwste collectes werden geshowd en er was gelegenheid om vragen te stellen op het gebied van bruidsmode, -lingerie en bruidsschoenen, trouwringen, make-up, hairstyling, muziek en bruidstaarten.

,,Geen graatmagere modellen, maar bruiden met een maatje meer waarmee je je prima kunt identificeren", aldus één aantal van de bruiden in spé. ,,De Big Bridal Event is zeker voor herhaling vatbaar", aldus Remco,  eigenaar van Valkengoed Wedding Fashion. 

,,De reden van het organiseren van dit evenement, was dat veel bruiden in spe zich niet konden identificeren met de superslanke modellen. Dit gevoel vonden we jammer: Valkengoed is er immers voor iedere bruid, in welke stijl en maat. Om deze reden is het Big Bridal Event ontstaan. En met dit evenement van afgelopen dinsdag hebben we een primeur in handen. Nergens in Nederland heeft dit ooit plaatst gevonden", verklaart Mirella van den Bedem.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie