“Op een ontspannen en interactieve wijze naar hartenlust jurken kijken en passen
“Op een ontspannen en interactieve wijze naar hartenlust jurken kijken en passen" De Bruiloftfotograaf

Valkengoed Wedding Fashion heeft primeur met Big Bridal event

27 september 2019 om 15:58 Activiteiten Deel je nieuws

Amersfoort, 27 september 2019 – Valkengoed Wedding Fashion voldoet met het organiseren van het Big Bridal Event duidelijk aan de behoeftes van bruiden met een maatje meer.  Louter lovende reacties van de aanwezige bruiden. “Op een ontspannen en interactieve wijze naar hartenlust jurken kijken en passen”. “Op verzoek trekken de modellen de trouwjurk gerust nog een keer aan om de jurk voor je te showen. Hierdoor krijg je een goed beeld”. “Geen graatmagere modellen maar volslanke bruiden in een maatje meer, waarmee je je prima kunt identificeren”, aldus een aantal van de bruiden in spé. Big Bridal Event is zeker voor herhaling vatbaar aldus, Remco eigenaar van Valkengoed Wedding Fashion.

Big Bridal event
Jurken uit de nieuwste collectes van o.a. de merken Bridalstar, Ladybird Plussize en Modeca Curves werden geshowd. Volop de gelegenheid om vragen te stellen op het gebied van: bruidsmode, -lingerie en bruidsschoenen. Maar ook op het gebied van o.a. trouwringen, bruidsmake-up, hairstyling, muziek en bruidstaarten kun je ideeën opdoen.?? Want ook De Bruidsfotograaf, Cake Queen, DJ Robert van Con Gusto en Make-up artist & hairstylist Esmeralda de Waal waren aanwezig.

Valkengoed Wedding Fashion
Valkengoed Wedding Fashion is al meer dan 35 jaar een begrip in Amersfoort en wijde omgeving. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met kennis van de laatste bruidsmodetrends en oog voor detail geeft Valkengoed Wedding Fashion je net dat beetje extra!  ‘Een bruidsjurk of trouwpak koop je niet voor één dag, maar voor de rest van je leven.’ Dat is het motto van Valkengoed Wedding Fashion en eentje dat ons ervaren team heel serieus neemt. Wij hebben een uitgebreide collectie met de bekendste A-merken, zoals: Bridalstar, Cosmobella, Cossmo, Modeca, Ladybird, Pronovias, Marylise, Immediate, Rembo Styling, Rosa Clará, Sincerity, Sweetheart, White One en Wilvorst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie