Afbeelding
Ewerdt Heideman

'We kunnen terugkijken op een geslaagd Dorpsfeest'

22 september 2019 om 20:53 Evenementen

AMERSFOORT Na vier dagen is het grote feesten afgelopen en de politie uit Amersfoort kijkt terug op een geslaagd Dorspfeest. Zo zijn er volgens hen geen noemenswaardige incidenten geweest en zij delen dan ook terecht een groot compliment uit aan de organisatie. 

Jeroen van der Veer

,,We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement", schrijft politie Amersfoort op social-media over het feest dat van donderdag tot en met zondag heeft geduurd. ,,Dit alles is te danken aan het weer, de organisatie, de vrijwilligers, de omwonenden, de verschillende hulpdiensten én de bezoekers. De organisatie beleefde het drukste weekend ooit in haar 27 jarige bestaan."

Wel was er wat last van jeugdoverlast, maar grote incidenten vonden er niets plaats. 

Zaterdag stond uiteraard in het teken van de wereldberoemde paardensport en op zondag werd voor de eerste keer een gevarieerd fietsprogramma georganiseerd voor het hele gezin. Bezoekers van Dorpsfeest Hoogland werden getrakteerd op spectaculaire motorstuntshows, paardenshows, diverse muziek en theater optredens en op vele sport en spelactiviteiten voor jong en oud.

De 28 e editie staat ook al weer op de kalender: van 17 september tot en met 20 september 2020.

Bron video: Smulders AV

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
default
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie