Big Bridal Event bij Valkengoed Wedding Fashion Amersfoort
Big Bridal Event bij Valkengoed Wedding Fashion Amersfoort Valkengoed Wedding Fashion

Big Bridal Event speciaal voor de volslanke bruid

20 september 2019 om 11:39 Nieuws Deel je nieuws

Amersfoort, 20 september 2019 – “Vaak voelen de volslanke bruiden zich achtergesteld. Ze gaan vol enthousiasme naar een bruidsbeurs, maar herkennen zich niet in de superslanke modellen die worden geshowd. Dat is ontzettend jammer, aldus eigenaar Remco Poot van Valkengoed Wedding Fashion. Daarom organiseren wij speciaal voor bruiden met een maatje meer het Big Bridal Event op dinsdagavond 24 september van 19.00 uur - 21.00 uur in onze winkel aan het Prinses Julianaplein 4 in Amersfoort”.

Big Bridal event
Het wordt een spetterende avond waarbij de jurken uit de nieuwste collectes van o.a. de merken Bridalstar, Ladybird Plussize en Modeca Curves worden getoond. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen op het gebied van: bruidsmode, -lingerie en bruidsschoenen. Maar ook op het gebied van o.a. trouwringen, bruidsmake-up, hairstyling, muziek en bruidstaarten kun je ideeën opdoen.?? Want ook De Bruiloftfotograaf, Cake Queen, DJ Robert van Con Gusto en Make-up artist & hairstylist Esmeralda de Waal zijn aanwezig. Aanmelden via www.valkengoed.nl

Valkengoed Wedding Fashion
Valkengoed Wedding Fashion is al meer dan 35 jaar een begrip in Amersfoort en wijde omgeving. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met kennis van de laatste bruidsmodetrends en oog voor detail geeft Valkengoed Wedding Fashion je net dat beetje extra!  ‘Een bruidsjurk of trouwpak koop je niet voor één dag, maar voor de rest van je leven.’ Dat is het motto van Valkengoed Wedding Fashion en eentje dat ons ervaren team heel serieus neemt. Wij hebben een uitgebreide collectie met de bekendste A-merken voor hem en haar, zoals: Bridalstar, Cosmobella, Cossmo, Immediate, Modeca, Ladybird, Pronovias, Marylise, Rembo Styling, Rosa Clará, Sincerity, Sweetheart en White One.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie