KOM, KIJK EN DOE MEE!

13 september 2019 om 14:00 Maatschappelijk Deel je nieuws

Ballet of theater? Trompet of schilderen? Doe een proefles tijdens het Open Huis of de Open Deurenweek en maak je keuze! Het Open Huis vindt plaats op zondag 15 september a.s. van 13.00 tot 16.00 uur in het Eemhuis. De Open Deurenweek  is van 16 t/m 21 september op alle locaties van Scholen in de Kunst in Amersfoort, Leusden en Soest. Gratis toegang.

Voor kinderen (en hun ouders) die nog twijfelen over de keuze van een muziekinstrument, diverse instrumenten willen uitproberen of kennis willen maken met groepslessen muziek, dans, beeldend, theater en musical, organiseert Scholen in de Kunst een open huis op zondag 15 september. Iedereen kan tussen 13.00 en 16.00 uur binnenlopen. Een uitgelezen kans om activiteiten uit te proberen, docenten te ontmoeten en rond te kijken in de cursusruimtes.

Open Deurenweek
De Open Deurenweek is bedoeld om vrijblijvend deel te nemen of te kijken bij diverse groepscursussen dans, theater, muziek, musical en beeldend en sfeer te proeven. Het is tevens bedoeld als oriëntatie in het veelzijdige aanbod en makkelijker tot een keuze te komen. Door zelf deel te nemen aan één van de vele cursussen die dit seizoen van start gaan, is er alle gelegenheid daarover de nodige informatie in te winnen. Dat kan o.a. ook door een praatje aan te knopen met medecursisten, docenten en medewerkers.

Cursuslocaties
De Open Deurenweek vindt plaats op de volgende locaties van Scholen in de Kunst: Eemhuis (Eemplein 75), ICOON (Leeghwater 1-3) in Amersfoort. En in de vestigingen in Hoogland (Sportlaan 28), Soest (Kerkplein 1) en Leusden (Eikenlaan 1).

datum Open Huis: zondag 15 september 2019, 13.00-16.00 uur
plaats: Eemhuis, 4e verdieping, Eemplein 75, Amersfoort
datum Open Deurenweken: maandag 16 t/m zaterdag 21 september 2019
plaats: locaties van Scholen in de Kunst in Amersfoort, Hoogland en Leusden
prijs: gratis toegang, opgave vooraf is niet nodig
informatie: www.scholenindekunst.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie