...én proeven, met een verhaal.
...én proeven, met een verhaal. WS

Onbeperkt Houdbaar in de Volmolen

12 september 2019 om 21:42 Podiumkunsten Deel je nieuws

Op zaterdag 21 september viert Amersfoort haar jaarlijkse Nacht van de Literatuur. De Volmolen aan het Plantsoen Noord presenteert deze avond om 22.30u Project Onbeperkt Houdbaar. 

Onbeperkt Houdbaar is een geheel Amersfoortse samenwerking tussen Theaterduo Van Het Lied en Literalicious kookworkshops: Kijken, luisteren én proeven met een verhaal.

Herman Pieter de Boer schreef Shaffy’s ‘Laat Me’, Judith Hertzbergs ‘Zoenen Zijn Zoeter’ en ‘Vluchten Kan Niet Meer’. De helden van de Nederlandse taal en letterkunst op muziek. Door anderen geschreven of vertaald, door Van Het Lied akoestisch en meerstemmig vertolkt. Indringend, intiem, soms ontroerend en altijd dicht op de huid. Met overal en onbeperkt als thema: ‘Mensch, durf te leven!’

Van Het Lied bestaat uit Maurice Couvée (gitaren, synths en zang), Hedy Mutter (zang en presentatie) en Abel Jansma (techniek). 

Van Het Koken biedt regelmatig culinaire workshops aan. Willemien Schipper laat u kennismaken met proefjes uit haar driedelige cursus ‘Literalicious’: Koken met een knipoog naar poëzie en literatuur. Geniet van een amuse van Esquivel en verdwijn met een zoete kus in de nacht…

 

 

 

 

 

Luisteren, kijken...
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie