Stichting RNA
Stichting RNA Stichting RNA

Volg een reanimatiecursus en help mensenlevens redden!

10 september 2019 om 15:35 Onderwijs Deel je nieuws

Weet je wat je moet doen als er iemand in elkaar zakt en niet meer ademt? Zie je AED's hangen, maar weet je niet hoe je die moet gebruiken?

Het Reanimatie Netwerk Amersfoort organiseert dit najaar weer reanimatiecursussen voor burgerhulpverleners. Volg een cursus en meld je aan als burgerhulpverlener. Zo kun je mensenlevens redden.

De cursussen worden georganiseerd in samenwerking met het Rode Kruis afdeling Eemland/Amersfoort in het Rode Kruisgebouw, Columbusweg 30, te Amersfoort. De cursussen staan voor iedereen open. Je leert in één avond reanimeren en een AED gebruiken. Je hoeft geen burgerhulpverlener te worden als je dat niet wilt. Maar als je kunt reanimeren vragen we je jezelf aan te melden als burgerhulpverlener bij HartslagNu (www.hartslagnu.nl). Zo kun je iemand in je eigen omgeving helpen redden als het er op aankomt. Bij aanmelding als burgerhulpverlener krijg je korting op de cursusprijs. Onze cursusdata en andere details zijn te vinden op www.reanimatiecursus-amersfoort.nl 

Help mee om Amersfoort hartveilig te maken, volg een reanimatiecursus en meld je aan als burgerhulpverlener!

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie