Proef Kruiskamp
Proef Kruiskamp Jan de Graaf

Proef Kruiskamp

9 september 2019 om 09:36 Maatschappelijk Deel je nieuws

Proef Kruiskamp is weer terug. Het festival voor en door de bewoners van Kruiskamp. Kom zaterdag 19 oktober van 15.00 – 19.00 uur lekker proeven van allerlei hapjes en sapjes  uit verschillende windstreken.  Tevens is er muziek, dans en theater. Het is op het terrein van de Witte Vlinder.

Na een jaar weg te zijn geweest, begon het toch weer te kriebelen. Maar het kost veel tijd om het te organiseren. Dus er is iemand aangesteld om het festival te organiseren. Mariska Jacobi gaat Proef Kruiskamp met behulp van wijkbewoners dit jaar opzetten.  Met dank aan indebuurt033 voor het honoreren van onze aanvraag.

We zijn voor dit festival op zoek naar enthousiaste mensen die hapjes willen maken en verkopen. Je krijgt van ons een kraam en eventueel de gelegenheid om het eten warm / koud te bewaren. De kraam mag je zelf inrichten. De hapjes mogen niet meer dan 1 à 2 euro kosten. Zodat het betaalbaar blijft. De opbrengst mag je houden.

Ben je muzikant, theatermaker of heb je een dansgezelschap of (hobby)kok. Meld je dan ook aan. indebuurtkkb@gmail.com

Het wordt een dag om van elkaar gewoontes en tradities te leren. Een leuke manier om je wijkgenoten te ontmoeten onder het genot van een hapje en sapje. Proef elkaars (eet)cultuur.

Voor het laatste nieuws volg de Facebookpagina Proef Kruiskamp 2019.

Wanneer: Zaterdag 19 oktober van 15.00 – 19.00 uur

Waar: Witte Vlinder Van Galenstraat 30, Amersfoort

Proef Kruiskamp samen eten = samen leven.  Het lekkerste buurtfestival.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie